Skraplotter

Få spel har så stor plats i svenskars medvetande än de klassiska skraplotterna. De flesta förknippar nog spelformen främst med Triss, Tian, eller kanske Femmanlotten. Vinner gör man när man skrapar fram tre lika belopp eller symboler. Dock finns det mängder av andra spännande skraplotter också men fler sorters slots.

skraplotter

De flesta spelsajter tillhandahåller sina egna varianter av skraplotter, så besök sajterna på denna hemsida och titta runt. En del är riktigt roliga!

Vinn en Smart-TV på skraplotter

Snart kan det vara dags att kasta ut tjock-teven eller till och med din nuvarande platt-TV. Spelar du på skraplotten Funky Monkey på Paf har du nämligen chansen att vinna en riktigt exklusiv TV från Samsung. Paf har totalt 12 stycken Samsung SMART-TV Full HD LED med en skärm på 40 tum på lager. Priset i handeln är cirka 750 euro.

Så här spelar du:

Du börjar med att klicka dig fram till den läckra skraplotten Funky Monkey. Sedan är det bara att börja skrapa. För varje lott har du tre vinstchanser. Skrapar du fram tre likadana nummer vinner du det belopp som visas (upp till 5000 euro). Skrapar du fram en bild på en skrattande apa tar du hem en av TV-apparaterna. Alla lotter har också ett fält som kan dölja en extrachans. Kampanjen avslutas när alla TV-apparater har delats ut.

Skrapa en lott och vinn en iPhone

Hos Paf kan du delta i dagliga casinoturneringar där du kan vinna extrapengar men du kan också spela på skraplotter och vinna tekniska prylar. På skraplotten Funky Monkey har du just nu chansen att vinna en iPhone, Paf har lagt 14 stycken i prispotten som spelare som skrapar fram en skrattande apa på Funky Monkey vinner. Har du aldrig spelat på skraplotten Funky Monkey kan vi berätta att lotten ger dig hela 3 vinstchanser enligt nedan.

  • Skrapa fram tre lika belopp och du vinner du den aktuella summan, du kan vinna upp till 5 000 euro.
  • Skrapa fram en skrattande apa och du vinner en iPhone till ett värde av 680 euro.
  • Skrapa fram en extra vinstchans.